Van Penang naar Langkawi
Door: Caroline
Blijf op de hoogte en volg Caroline
05 November 2022 | Maleisië, Langkawi Islands
Vandaag verlaten we Penang en gaan we naar onze laatste bestemming Langkawi. We vertrekken vroeg daar we niet met de ferry vanaf Penang gaan maar eerst met de bus naar het noorden rijden.We rijden langs vele rijstvelden en hoe noordelijker we komen verschijnen ook de rubberplantages. Als we aankomen in Kuala Perlis gaan we met de ferry over. Een vaart van een klein uurtje in plaats van de 3 uur op zee. We rijden naar ons resort en het begint te regenen.Echter het houd niet meer op en al gauw hebben we er donder en blitz bij. Er komt zoveel regen naar beneden dat er poeltjes ontstaan in plaats van plassen.
In de tussentijd hebben we onze kamer betrokken alwaar ik binnen 5 minuten al de apen op balkon heb zitten.
We hebben weer om kwart over zeven afgesproken en eten gezamenlijk. Bij bestellen direct doorgegeven dat we separaat betalen maar het Engels hier is niet best. Ofwel alles staat weer op 1 nota. Een gezellige avond is weer voorbij.